10 Ocak 2010 Pazar

öğrenecek ne çok şey var


O hamile,,, itfaiye eri onu az önce yangından kurtarmış ve onu bahçeye bırakmış, işine devam etmiş,
itfaiye eri, yangın söndükten sonra ise soluklanmak üzere oturmus. Bu fotografi çeken yerel bir gazeteci. Köpegin uzaktan itfaiye erine bakmakta oldugunu farkediyor, daha sonra köpek, az once kendisini ve yavrularini kurtarmiş olan yorgun itfaiye erine yaklaşıyor, gazeteci onun ne yapacağını merak ederek kamerasını hazırlıyor ve deklanşore basıyor………işte O öpücük......... İnsanlar hayvanların aptal oldugunu düşünüyorlar da,,, buyrun bakalım aptal kim???

11 yorum:

Newbahar dedi ki...

Yazı yarım mı kalmış sevgili gordion? Yine de anlamamak zor değil konunun özünü. Çok güzeldi.
Sevgiler

Gordion960 dedi ki...

okuduğumda çok etkilendim gerçekten hayvanlar kadar sevgi ve sadakat gösteremiyoruz ne yazık ki...(bazan böyle hatalar yapabiliyorum canım uyarın için teşekkürler::)sevgiler selamlar.

suskunbiradam dedi ki...

Hayvan sevgisi asla tartışılmaz sevgili arkadaşım. Bugüne kadar dünyada milyarlarca dostluk örnekleri var..
Sevgilerimle...

Gordion960 dedi ki...

çok haklısınız üstat,sevgiler

Hamiyet dedi ki...

Özellikle köpekler insana çok yakın olan sadık hayvanlardır. Ufacık bir iyiliği dahi unutmazlar. Bir parça ekmek verin kapınızdan ayrılmaz. Ama insana gelince nankörlüğü dokuklarda. Eskiden bir söz söylenirdi "iyilik yap iyilik bul" diye ama bu zamanda iyilik yap kötülük bul oldu o söz.
Güzel bir hikayeydi.
Sevgiler arkadaşım.

Gordion960 dedi ki...

Gerçekten öyle arkadaşım,sadece duygularını kelimelerle ifade edemiyorlar, onların gözlerinden anlaşılıyor ne hissetikleri.Oysa insanlar öylemi hep bir çıkar hırsı ile boğuşup duruyorlar,ne gözleri gerçek nede sözleri dilleri laf yapsada ne yazık ki hep kemlikler konuşulur oldu. segiler arkadaşım

tufan dedi ki...

Onlar kadar sevgiye karşılık verebilseydik keşke,
Onlar kadar beklentisiz sevebilseydik.

Çok güzeldi sevgili arkadaşım,anlayabilene çok güzel,ellerine sağlık.

Sevgiler.

Gordion960 dedi ki...

teşekkürler sevgili arkadaşım seninde eline sağlık.

Sihirli Yazılar dedi ki...

Müthiş bir fotoğraf bu. Hayvanların beyinsiz ve hissiz yaratıklar olmadıklarının canlı bir göstergesi adeta. Konuya gazetecilik açısından yaklaşacağım ben. İyi bir gazeteci, böyle bir anı asla kaçırmaz. Bravo; adam, iyi gazeteciymiş:)
Sevgilerimle canım...

Gordion960 dedi ki...

gerçekten öyle kareler varki hayatımız da bu karelerden bir tanesi de bu,,, gazeteci arkadaşın sayesinde paylaşabildik meslek aşkı ile yaklaşımın gayet normal arkadaşım sevgiler.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

insanlardan daha duyarlı oldukları kesin.

Yorum Gönder